In de Praktijk

Heb je last van stress en wil je daar vanaf?
Wil jij jezelf veel beter begrijpen?
Je bent van harte welkom.

Loop je vast? Zit je in de knoop?

Werkwijze

“Lief, Leed en Leven” is een praktijk waar jij met jouw verhaal centraal staat in een veilige setting.

Mijn intentie is om het hoe en waarom van wat er in jouw binnenwereld gebeurt, tevoorschijn te luisteren. Dat luisteren naar jouw misschien ver weg gestopte behoeftes en verlangens doen we samen. Luisteren naar wat jij diep vanbinnen wilt, zodat je kunt worden wie je eigenlijk bent.
Ik ga met je mee op deze verkenningstocht zodat je meer heel wordt en meer jouw authentieke zelf.

In de praktijk betekent dit dat ik je vragen zal stellen, maar ik zal je wellicht ook creatieve opdrachten geven. Werken met tekenmaterialen, verf of klei of misschien een drama-oefening. Dit alles kan ik inzetten als ik denk dat het je helpt, maar je bent tot niets verplicht. Iedereen is anders en jij hebt de regie!
Ook werk ik met Playmobil poppetjes om je te helpen zien wat je eigenlijk diep vanbinnen al heel lang weet, zodat je keuzes kunt maken die vanuit jezelf komen en niet uit de verwachtingen van anderen.
Het belangrijkste is: wat heb jij nodig? Daar gaan we mee aan de slag!

Het hart heeft overleggingen waar het hoofd niks van weet

Belangrijk om te weten

Eerste gesprek

Een eerste gesprek duurt 90 minuten. Het eerste half uur is om kennis te maken en kost je niets. Hierin zullen we kijken naar wat je hulpvraag is en wat ik voor je kan betekenen.
Als je besluit niet verder te gaan na dit half uur, dan is dat prima. Besluiten we wel verder te gaan, dan starten we na dit halve uur met het intakegesprek waarin we dieper ingaan op wat jij nodig hebt. Hiervoor betaal je het normale tarief.

Tarieven

Het tarief voor een gesprek van een uur is 40 euro.
Voor mensen met een beduidend kleinere beurs (studenten, mensen met een uitkering of met grote schulden) hanteer ik andere tarieven. We zullen dat in het eerste gesprek bespreken.

Afzeggen

Een afspraak afzeggen kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt het volle tarief in rekening gebracht.

Hoe werkt het aanmelden?

Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier, via mail of telefoon (appen of bellen). Ik stuur je vervolgens een intakeformulier toe waar je je gegevens invult en vertelt waar je last van hebt. We plannen ook een eerste afspraak in.

Wordt de coaching vergoed?

Helaas wordt een coachingstraject niet vergoed door de zorgverzekering. Daarom probeer ik de kosten laag te houden.

Contact

Lizette Roeleveld

 

Amersfoort

Telefoon: (06) 40 40 55 28

Email: lizette@liefleedenleven.nl

 

Meer weten?

website: © auke feenstra webdesign; vormgeving: © sophie prins