Lizette Roeleveld

Ik ben gevoelig en analytisch. Ik hou van mensen en heb veel levenservaring. Anderen zeggen dat zij zich veilig voelen bij mij.

Loop je vast, zit je in de knel en kom je er niet uit?
Verlang jij ernaar te léven in plaats van óverleven?

In de eerste plaats

………ben ik een kind van God, gemaakt zoals Hij het heeft bedacht, geliefd en waardevol. Ik ben steeds weer onder de indruk van het verhaal en wezen van Jezus.
Verder ben ik getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Ook ben ik zus en vriendin, student bij Groundwork en natuurlijk coach.
Ik ben, als social worker, mijn hele werkende leven al tussen de mensen, hen helpend om sterker te worden in uitdagende situaties. Ik kijk verder dan wat er aan de buitenkant te zien is en zie ook jouw potentie. Ik heb zelf al een hele reis afgelegd in het ontdekken wie ik ben en hoe God mij heeft gemaakt. En die reis gaat gewoon verder, ook in mijn leven hier en nu want dat is nooit klaar.

De afgelopen jaren groeide het verlangen naar verdieping in het begeleiden van mensen. Daarom heb ik besloten de coach-opleiding bij Groundwork te gaan doen en inmiddels heb ik mijn diploma ontvangen.
Ook geef ik trainingen om jou te helpen in je persoonlijke en geestelijke groei.

Mijn missie is om jou te begeleiden in het jezelf veel beter leren kennen. Hoe mooi zou het zijn als je hierdoor milder kunt zijn naar jezelf toe, maar ook beter je grenzen aan kan geven aan anderen. Hoe fijn is het om meer grip krijgen op je leven, zodat je lichter kunt leven en niet meer vooral aan het overleven bent. Zodat je kunt genieten en rust ervaart vanbinnen, onafhankelijk van wat er op je af komt. Dat is waar ik blij van word!

Man fully alive is the glory of God

Lizette Roeleveld

Ik ben gevoelig en analytisch, creatief en een diep-denker, rustig (maar soms ook niet) en ik hou van mensen. Ik hou ook van de zon, van wandelen in het bos, van lezen, muziek, drama en tekenen, al kan ik dat laatste nog niet zo goed. Anderen geven terug dat ze zich veilig voelen bij mij.

Contact

Lizette Roeleveld

 

Amersfoort

Telefoon: (06) 40 40 55 28

Email:  lizette@liefleedenleven.nl

Meer weten?

website: © auke feenstra webdesign; vormgeving: © sophie prins